Ontharen voor vrouwen

Permanent ontharen met behulp van LHE wordt steeds populairder. Veel vrouwen willen graag op een veilige, snelle en comfortabele manier van hun ongewenste haargroei af. Geen gedoe meer met wax. scheermes en pincet. Na een beperkt aantal behandelingen is het gewenste resultaat bereikt. Uit onderzoek is gebleken dat één op de vijf vrouwen vindt dat ze overbeharing heeft.

Bikinilijn ontharen

Voortaan elke zomer heerlijk met een gladde huid op vakantie of naar het strand? Bikinilijn ontharen door middel van LHE is dé oplossing. Laat je bikinilijn en schaamstreek professioneel met de modernste techniek LHE ontharen..

Ontharing van billen & bilnaad

Op de billen of in de bilnaad kunnen vervelende, ontsierende haren groeien. Zowel bij mannen als vrouwen. In enkele gevallen geven deze haren aanleiding tot ingroeiers, waardoor er ontstekingen ontstaan. Deze haren kunnen op meerdere manieren verwijderd worden. Maar wij kunnen deze zones ook defitinief ontharen met LHE.

Bovenlip & kin ontharen
Ongewenste haargroei op uw bovenlip? Stop voorgoed met epileren of harsen. Kies voor permanente ontharing van je bovenlip. Haartjes op de kin zijn vaak dikker en sterker dan op de bovenlip. Ze zijn onnodig ontsierend en als je ouder wordt verschijnen er steeds meer door hormoonveranderingen. Epileren geeft ook vaak bultjes op deze zo zichtbare plek. Kies nu voor een altijd gladde kin. Kies voor permanente ontharing.

Oksels ontharen

Eén van de meest zichtbare plekken waar je geen haren wilt zien, zijn je oksels. Na het scheren ontstaan al snel weer stoppeltjes en nieuwe haartjes. Vaak al na een dag. Vind je het ook vervelend om iedere dag je okselhaar te scheren? Door je oksels te behandelen met LHE heb je geen kans meer op ontstekingen en hoef je nooit meer te scheren of te harsen.

Ontharing van je benen

Wil je ook het voorjaar beginnen met gladde mooie benen? Zonder die vervelende stoppels? Als de eerste zonnige dag komt en de korte rokjes en korte broeken weer uit de kast komen, begint vaak ook weer het regelmatig scheren, harsen en epileren. Blote benen zijn pas echt mooi als deze glad onthaard zijn. Schoonheid is dan ook de voornaamste reden waarom vrouwen hun benen ontharen. Behaarde benen bij vrouwen worden als onaantrekkelijk ervaren.
Het definitief laten verwijderen van ongewenste haartjes is steeds meer in opkomst. Dat kan nu met onze LHE-behandeling.

Gratis intakegesprek

Interesse in permanente ontharing? Neem nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake doen we een aantal testflitsen om te kijken hoe je huid reageert. Je kunt direct ervaren hoe duurzaam ontharen met LHE aanvoelt en bepalen of het iets voor je is.


Onze prijslijst: Duurzaam ontharen

Uw voordelen

  • Duurzame ontharing
  • Geschikt voor alle huidtypes (blanke tot zeer donkere huid)
  • Verwijderd ook rode, blonde en grijze haren
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Veilig
  • Direct resultaat

Maandaanbieding 

 

Lees meer

Volg ons op

Nu Duurzaam Ontharen
Flevoweg 35c
2318 BX Leiden
Nu Duurzaam Ontharen
Flevoweg 35c
2318 BX Leiden

Tel. 071-7471711
info@nuduurzaamontharen.nl